Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Jaloersmakend dakterras!
Dakterras inspiratie

Jaloersmakend dakterras!


Op Funda kom ik regelmatig prachtige huizen tegen, die ik hier ook met jullie deel. Maar op websites zoals airbnb vind je ook hele leuke woningen. Sterker nog, die woningen die je daar tegenkomt, zijn vaak ook speelser en leuker ingericht. Althans, dat is mijn mening. Waarschijnlijk omdat een huurder van een vakantielocatie heel anders kijkt dan een koper van een huis. Dan maakt het bijvoorbeeld niet uit dat iets minder praktisch is, maar wel heel leuk eruit ziet. Je verblijft er immers maar voor een beperkte periode.

Laatst kwam ik een bungalow tegen op airbnb, gelegen in Venice in Californië. De bungalow beschikt over een geweldig dakterras, die het delen wel waard is!

Jaloersmakend dakterras!

Jaloersmakend dakterras!

Zon en schaduw
Het is altijd zonnig in Californië, dus zo’n dakterras is ideaal. Je kunt er volop genieten van de zon, maar door middel van een pergola, bedekt met rieten matten, heb je ook een gedeelte met schaduw.

hangmat dakterras

bankje dakterras

Pergola op dakterras

Op de comfortabele banken en ligbedden kan je lekker zitten. En als je een dutje wilt doen, kan je plaatsnemen in de hangmat.

Er heerst een bepaalde bohemien hippie sfeer op dit dakterras. Dit komt mede door de leuke kussens en bankjes, maar ook de vele groene planten spelen hierin een belangrijke rol.

Lounge dakterras

Jaloersmakend dakterras!

Jaloersmakend dakterras!

Jaloersmakend dakterras!

Bron: Airbnb.com | Fotografie: Suzannascottphotography.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.