Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Interieur mix van Scandinavisch industrieel en landelijk
Binnenkijken Industrieel interieur Landelijk interieur Scandinavisch interieur

Interieur mix van Scandinavisch, industrieel en landelijk


Vandaag kijken we binnen bij Leona, die in een super leuk ingericht appartement woont in Singapore. Haar appartement heeft een woonoppervlak van ongeveer 120m2, heeft twee slaapkamers, een inloopkast, een badkamer en een hele ruime woonkamer met open keuken. Met behulp van interieurontwerpers van Three-d heeft Leona het super stoer en stijlvol ingericht.

Interieur mix van Scandinavisch industrieel en landelijk

Industriële zwarte stalen kozijnen

Het appartement is niet super groot, maar er is wel heel veel te zien. Je kan de interieurstijl omschrijven als een mix van industrieel, Scandinavisch en traditioneel landelijk. Drie verschillende stijlen, die op een hele bijzondere mooie manier met elkaar zijn gecombineerd.

Lift als voordeur
Laten we beginnen bij de voordeur en de hal, wat al direct erg bijzonder is. De voordeur wordt namelijk gevormd door de deur van de lift. Vanuit de lift stap je binnen in de hal, die voorzien is van een prachtige mozaïek vloer.

Lift als voordeur

Open keuken eetkamer

Stoer thuiskantoor

Kroonluchter boven eettafel

Betonnen wastafel

Ruimtelijke lichte woonkamer
Loop je een stukje verder, dan kom je terecht in de grote woonkamer met open keuken en eetkamer. Een hele fijne ruimtelijke kamer met heel veel licht. Het licht is te danken aan de grote raampartijen, en de ruimtelijkheid komt door zowel de open keuken als de industriële zwarte stalen kozijnen wand met glas tussen de woonkamer en het thuiskantoor.

De grote wand van in de woonkamer is volledig bekleed met prachtige traditionele panelen met sierlijsten. Samen met de witte shutters zorgen deze voor het landelijk sfeertje in het appartement.

Interieur mix van Scandinavisch industrieel en landelijk

Interieur mix van Scandinavisch industrieel en landelijk

Industriële lampen
Door het gehele appartement vind je verschillende vormen van industriële verlichting. In de woonkamer zijn bijvoorbeeld twee lange zwarte rails aan het plafond gemonteerd, waar meerdere spotjes aan vastzitten. En boven de eettafel hangt een stalen kroonluchter, terwijl je in de keuken en het kantoor stoere hanglampen vindt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.