Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken Industrieel interieur Modern interieur

Interieur inrichting van James & Davide


Toen James Robertson & Davide Rupiani op huizenjacht waren, hadden ze eigenlijk slechts één grote eis: muren om heel veel kunst op te hangen. Met hulp van ontwerpers Amy Kent & Ryan Martin van Croma Design, werd hun 120m2 grote appartement omgetoverd tot een prachtige moderne industriële woning met genoeg ruimte om kunst te tentoonstellen.

Keuken

Je zou denken dat deze prachtige keuken een fortuin heeft gekost. De moderne witte strakke keuken komt echter van de IKEA. Amy & Kent hebben het een classy afwerking aan gegeven, door er een stijlvolle keukenachterwand te plaatsen.

Woonkamer

Het is een open keuken, dus de woonkamer grenst er direct aan. Dit is tevens het beste voorbeeld in huis waar ruimte aan de muur is voor kunst. Over de gehele witte muur zijn schilderijen opgehangen. Doordat zowel de lijsten als de kunstwerken zelf allemaal in dezelfde stijl zijn, blijft het één geheel en verstoort tóch de kalme uitstraling van deze woonkamer niet.

Het is leuk om te zien hoe high-end meubelstukken worden gecombineerd met bijvoorbeeld de grijze kastjes van de IKEA.

Badkamer

De natuurlijke stijl van het huis is ook in de badkamer doorgetrokken. Er worden dus lichte kleuren gebruikt als wit en beige. Hier en daar zorgen chromen elementen voor een chique afwerking. Tevens is de badkamer voorzien van een grote inloopdouche, waar natuurlijk ook een enorme regendouche bij hoort.

Via Style at home

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.