Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast van Molly en Robert
Inloopkast inspiratie

Inloopkast van Molly en Robert


Vandaag mogen we binnenkijken in de inloopkast van Molly en Robert. Een stelletje die in een leuk A-frame bungalow woning wonen van meer dan honderd jaar oud. Molly is een personal wardrobe stylist, terwijl Robert schilder is. Hoewel hij duidelijk een eigen kijk heeft op interieur inrichting, is Molly daarin de baas in huis. Hieronder zien jullie hoe zij hun inloopkast hebben ingericht.

Inloopkast van Molly en Robert

Inloopkast van Molly en Robert

Op zolder

De inloopkast bevindt zich op de zolderverdieping naast hun slaapkamer. Wat erg leuk is, is dat ze zowel het houten plafond als de houten planken aan de muren, volledig groen hebben geschilderd. Het groen komt een beetje overeen met het groen die wij zelf hebben gebruikt voor het schilderen van onze ladekast voor onze posters.

Kledingstang

Onder het schuine dak heb je niet zoveel loopruimte. Hierdoor is dit dé ideale plek om daar de kleding onder op te bergen. Robert heeft over de gehele breedte van de inloopkast een witte kledingstang opgehangen aan het plafond. Aan de andere muur onder het schuine plafond zijn lage open witte kasten geplaatst voor het opbergen van hun schoenencollectie.

De zijmuur naast het raam is ook gebruikt. Via verschillende haken kunnen daar accessoires worden opgehangen zoals riemen, tassen en sjaals.

Inloopkast van Molly en Robert

Inloopkast van Molly en Robert

Bron: Designsponge.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.