Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast KNSM loft
Inloopkast inspiratie Modern interieur

Inloopkast KNSM loft


Een paar dagen geleden hebben we jullie de voormalige KNSM kantine woning laten zien. De prachtige loft achtige woning met een moderne minimalistische interieur inrichting met een heel open karakter. Op de begane grond vind je de grote woonkamer, badkamer en slaapkamers, maar er is ook een inloopkast aanwezig. Een hele bijzondere inloopkast die door de ontwerpers van Marc Koehler Architecten écht als inloopkast is ontworpen voor Suzanne en Stefan.

Inloopkast KNSM loft

Inloopkast met draaideur

Via een grote deur is de inloopkast te bereiken. Het is een grote draaideur die 360 graden te draaien is. Aan de buitenkant is het gewoon strak wit, terwijl er aan de kant van de inloopkast een grote spiegel is opgehangen. De inloopkast heeft een u-vorm, dus bij binnenkomst heb je zowel aan de linkerkant, rechterkant als de achterkant inbouwkasten. De witte kasten aan de linker- en rechterkant zijn aan de onderkant voorzien van grote ladekasten, terwijl de bovenkant kledingstangen aanwezig zijn. De achterkant van de inloopkast bestaat in zijn geheel uit stangen.

De inloopkast is overigens voorzien van dezelfde lichtgrijze strakke gietvloer die je al kon zien in de rest van de woning.

Inloopkast KNSM loft

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.