Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Inloopkast inspiratie uit Zweden
Inloopkast inspiratie

Inloopkast inspiratie uit Zweden


Het is vrijdag! We gaan dit weekend in met deze mooie inloopkast, die een beetje aan onze eigen inloopkast doet denken in onze slaapkamer. Het is gelegen op de zolder verdieping van een schattig huisje in Skåne in Zuid Zweden. En ook hier in deze inloopkast tref je nog de originele houten balken aan het plafond aan, gecombineerd met een warme houten vloer. Het plafond zelf is ook van hout, die ze helemaal wit hebben geschilderd.

Inloopkast inspiratie uit Zweden

IKEA ladekasten

De inloopkast zelf is ingericht met een combinatie van ladekasten, rekken en kledingstangen. Er zijn een aantal witte Malm ladekasten naast elkaar geplaatst van IKEA, waar kledingstukken als t-shirts, broeken en ondergoed opgeborgen worden. Daarboven vind je open witte rekken met aan de onderkant een lange kledingstang. Aan de kledingstang worden kledingstukken als blouses, jurken en jassen opgehangen, terwijl op de rekken opbergboxen staan.

En net als bij ons vind je aan de zijkant tegen de muur een grote spiegel. Deze mag uiteraard niet ontbreken in een inloopkast.

Inloopkast inspiratie uit Zweden

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.