Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Industrieel thuiskantoor op zolder
Industrieel interieur Kantoorinrichting Klassiek interieur Modern interieur

Industrieel thuiskantoor op zolder


Een werkplek in huis is altijd wel fijn. Een plekje in huis waar je de maandelijkse administratie kunt doen, een sollicitatiebrief kunt schrijven of in volle concentratie voor een examen kunt leren. Mocht je echter een freelancer zijn, waarbij je echt elke dag, of in ieder geval een aantal dagen per week, thuis moet werken. Dan is het wellicht verstandiger om een echte thuiskantoor in te richten. Een aparte kamer in huis die ingericht is als kantoor.

Industrieel thuiskantoor op zolder

Vandaag wil ik jullie daar een heel stoer voorbeeld van geven. Architectenbureau BW Architects heeft in de populaire wijk Greenwich Village in New York, een karakteristieke herenhuis uit 1840 ingericht. Voor de bewoner hebben ze een thuiskantoor ingericht op de zolder verdieping van het huis, waar ze ook toegang hebben op een heerlijk dakterras.

Industrieel thuiskantoor op zolder

Zoals je hier ook ziet, is het interieur ingericht met een stijlvolle balans van modern, industriële details en klassiek design. De wit geschilderde muren zijn gecombineerd met een stoere tegelvloer met een mooi patroon. Over de gehele breedte is een bureau gecreëerd, die zowel voldoende opbergmogelijkheden als werkplek bevat.

Industrieel thuiskantoor op zolder

De industriële raam kan je als een Lamborghini deur opendoen. Stoer!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Jeanine
    26 augustus 2015 at 14:41

    Wouw, ziet er heel erg mooi uit met die openklappende raam!

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.