Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Het balkon van stylist en fashion blogger Toshiko
Balkon inspiratie

Het balkon van stylist en fashion blogger Toshiko


Balkons uit Amerika spreken mij nooit echt gaan. Ze zijn weliswaar super groot, maar meestal ontbreekt de gezelligheid en sfeer. Het balkon van Toshiko Shek is een uitzondering, vol met leuke inspiratie en ideeën. De stylist en fashionblogger uit San Francisco woont samen met haar verloofde net een jaar in hun appartement van ruim 100m2.

Het balkon van stylist en fashion blogger Toshiko

Ze beschikken over een ruime woonkamer, een badkamer en twee slaapkamers. De kleine slaapkamer heeft ze ingericht als de master bedroom, terwijl de grote slaapkamer een grote inloopkast is geworden. Als stylist en fashion blogger heeft ze namelijk alle ruimte nodig. En nog steeds heeft ze niet genoeg ruimte!

Balkon als tuintje

Van alle ruimtes in haar appartement, koos Toshkio haar balkon als haar favoriete ruimte. Voor een fashion blogger zou je denken dat het haar inloopkast, badkamer of slaapkamer zou zijn, maar haar balkon is dus de plek waar ze het liefst zit.

Het balkon van stylist en fashion blogger Toshiko

Toen ze het appartement voor het eerst hadden bezichtigd, wist ze meteen dat ze van haar balkon haar eigen tuinje wilde creëren. Het grote voordeel was de breedte en de lengte, die over de gehele lengte van zowel haar slaapkamer als woonkamer loopt.

Het balkon van stylist en fashion blogger Toshiko

Urban jungle balkon

De meeste meubels en planten heeft Toshiko gekocht bij Home Depot. De leuke houten stoelen, de vloerkleed, de leuke kussens, noem maar op. Ze is gek op bloemen en planten, en heeft dan ook haar eigen urban jungle gecreëerd op haar balkon. Zowel op de vloer als aan de wand vind je verschillende leuke bloemen en planten. Zelfs haar kussens hebben een plantenprint.

Geweldig om te zien hoe mensen hun balkon kunnen waarderen!

Voor meer balkon inspiratie en ideeën klik hier.

Bron: Abeautifulmess.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.