Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grote tuin van kleine woning
Modern interieur Tuin inspiratie

Grote tuin van kleine woning


En zijn jullie al begonnen met het klaarmaken van je tuin voor de zomer? Nee? Ik weet dat het even een stap is om er echt werk van te maken. Soms heb je ook even een schop onder je kont nodig. Misschien kan ik jullie inspireren met deze mooie tuin.

Grote tuin van kleine woning

Deze tuin is onderdeel van een kleine woning van slechts 54m2. Dat zou je niet zeggen als je deze grote tuin ziet. Met een tuinoppervlak van 58m2, is de tuin nog groter dan het huis zelf. De eigenaren hebben dan ook heel veel moeite en tijd genomen om er iets moois van te maken, zodat het een echte toegevoegde waarde is voor het huis.

Rotsen in de tuin

Het huis is gelegen tussen een heuvelachtig landschap, waardoor de grond niet overal gelijk is in de omgeving. Vandaar ook dat je hier in deze tuin te maken hebt met hoge rotsen. Maar dit vormt hier juist ook de charme, waardoor je eigenlijk alleen aan één kant schutting nodig hebt.

De tuin is voorzien van een mooie strakke houten vlonder vloer. En eigenlijk is het voorzien van alles wat je van een relaxte moderne tuin kan verwachten. Een grote eettafel, een loungehoek met een luxe tuinset, een hangmat, leuke plantjes en een grote BBQ.

Grote tuin van kleine woning

Grote tuin van kleine woning

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.