Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Grote speelkamer
Kinderkamer inspiratie Vintage interieur

Grote speelkamer


Jenni Kayne is een bekende fashiondesigner in Amerika. Zes jaar geleden kocht ze een groot huis in Beverly Hills, waar ze samen met haar man, zoon Tanner van vier en dochter Ripley van anderhalf ging wonen. In totaal had het huis vijf slaapkamers, kregen de kinderen ieder niet alleen een eigen kinderkamer, maar er was ook een grote kamer over om er een speelkamer van te maken. En laat dat nou de meest betoverende kamer van het hele huis zijn!

Grote speelkamer

Grote speelkamer

In beide kinderkamers en de speelkamer vind je op maat gemaakte kunstwerken. Vrolijke en kleurrijke kunstwerken die de kamers uniek maken. Hiernaast zijn de kamers ingericht met excentrieke vintage stukken en handgemaakte speelgoed, die zelfs de meest kritische volwassene blij zouden maken.

Leuke ingelijste prints van insecten en vogels sieren de muren van de kinderkamer van Ripley. De vlinder plafondmontage is gemaakt door Maurice Harris van Bloom & Plume en de superleuke vogelkooi lamp is een ontwerp van Mathieu Challières.

Grote speelkamer

Grote speelkamer

Praktische kastruimte

Kastruimte is belangrijk, en dat geldt vooral ook voor kinderkamers en speelkamers. Kinderen hebben speelgoed, sommigen heel veel speelgoed. Om ervoor te zorgen dat de kinderkamers en speelkamers overzichtelijk en geordend blijven, is het belangrijk om goede kastruimte te hebben, waar het alle autootjes, poppen, spellen en boeken opgeborgen kan worden. In de speelkamer is er gekozen voor een brede op maat gemaakte houten kast met schuifdeuren. In deze kast zijn meerdere opbergmanden geplaatst, zodat alle speelgoed op een overzichtelijke manier gesorteerd kunnen worden. En ook op de kast is er ruimte voor allerlei spullen.

In de kinderkamer hebben ze gekozen voor een kleinere oplossing, een kleine witte kast met zowel open vakken als dichte kasten. Ook die past heel mooi bij de stijl van de kinderkamer.

Bron: Architecturaldigest.com

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.