Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Groot vierkant balkon
Balkon inspiratie Modern interieur

Groot vierkant balkon


De meeste balkons zijn rechthoekig. Smal, maar vaak ook lang. Dit balkon, die ik op Fantastic Frank heb gevonden, heeft een vierkant vorm. Het is onderdeel van een exclusief hoek appartement in Stockholm die inmiddels alweer verkocht is. In totaal heeft het appartement een woonoppervlak van 92m2, exclusief dit balkon van maar liefst 30m2. Hiermee heb je dus tóch een mooie grote buitenruimte, ondanks dat je in een appartement woont.

Groot vierkant balkon

Woonkamer sfeer op balkon

Doordat het balkon dus eigenlijk een groot vierkant is, heb je ook meer mogelijkheden voor de inrichting. Ze hebben gekozen voor een mooie moderne houten vlonders vloer. In één van de hoeken is een heerlijke loungehoek gecreëerd met een grote hoekbank, bekleed met zachte kussens en dekens in verschillende witte grijze en zwarte tinten. Er ligt ook een grote vierkante witte vloerkleed, zodat er een echt knusse en gezellige woonkamer sfeer ontstaat.

De zon schijnt hier bovendien van ’s morgens vroeg tot ’s avonds laat. Heerlijk om in de zomer heel de dag te vertoeven dus!

Groot vierkant balkon

Groot vierkant balkon

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.