Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Groenrijk


Groenrijk

Tuincentrum Groenrijk is ontstaan in 1992 en sindsdien kan je er terecht voor alles voor je tuin. Inmiddels heeft Groenrijk rond de vijftig vestigingen verspreid over heel Nederland. Elke vestiging is een zelfstandige ondernemer, maar opereren vanuit de naam Groenrijk. De achtergronden van de Groenrijk ondernemers stammen vaak uit kwekerijen en hoveniersactiviteiten. Je kan dus rekenen dat alle Groenrijk vestigingen beschikken over de ervaring en kennis op het gebied van tuin, groen, vijvers en woondecoratie. Met zijn allen willen zij het leven in tuin en huis veraangenamen en hierbij staat groen centraal.

Groenrijk afdelingen

Binnen Groenrijk zijn vijf verschillende afdelingen te vinden: Buitenrijk, Binnenrijk, Sfeerrijk, Waterrijk en Dierenrijk. Aan de benaming kan je eigenlijk al zien waar de afdelingen voor staan. Maar hieronder kan je een korte omschrijving vinden van elke Groenrijk afdeling.

Groenrijk Buitenrijk

Bij Groenrijk Buitenrijk vind je alles voor tuin en balkon. Denk aan planten en bomen, potterie, tuinmeubilair, barbecues en accessoires. In de tuinwinkel van Buitenrijk vind je o.a. gereedschap, bemesting en gewasbescherming. Daarnaast biedt de GroenApotheek diverse oplossingen met producten voor veel voorkomende problemen die je in de tuin of op het balkon kunt tegenkomen.

Groenrijk BinnenRijk

Bij Groenrijk Binnenrijk tref je een groot assortiment binnenplanten en potterie.

Groenrijk SfeerRijk

Bij Tuincentrum Groenrijk vind je niet alleen spullen voor je tuin. Je kan er ook terecht voor het interieur van je huis. In Sfeerrijk vind je namelijk woonaccessoires om de inrichting van je huis helemaal leuk te maken!

Groenrijk WaterRijk

Voor de vijver van je tuin moet je bij Groenrijk Waterrijk zijn. Hier vind je namelijk verschillende materialen om een vijver aan te leggen en te onderhouden. Denk aan waterplanten, filters, pompen, vijverfolie, vijvervissen en waterornamenten.

Groenrijk DierenRijk

Zelfs voor benodigdheden voor dieren kan je bij Groenrijk Terecht. Let wel op dat niet alle Groenrijk vestigingen een eigen Dierenrijk hebben.

Groenrijk openingstijden

Alle Groenrijk vestigingen hanteren eigen openingstijden. Klik op jouw Groenrijk vestiging voor de openingstijden, adres, koopzondagen etc.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.