Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Badkamer-in-Bali
Binnenkijken

Gluren bij de buren


Maak jij je er ook wel eens schuldig aan? Stiekem een kijkje nemen door het raam als je aan een huis voorbij loopt? Geniet jij ook zo van de foto´s in de etalage van de makelaar? Je bent niet de enige! Veel mensen zijn nieuwsgierig naar de inrichting van andermans huis.

Voor diegenen die wel eens wat meer willen dan slechts een kijkje nemen, is er goed nieuws. Je kunt nu via de website van Wimdu, huizen van andere mensen huren als vakantiewoning! Op de website staan de meest uiteenlopende woningen. Van een studentenkamer in Barcelona tot een penthouse in New York. Surfend over de website kijk je binnen bij schattige studentenkamertjes en geïmproviseerde  logeerkamers, maar ook bij prachtige design appartementen en luxe loften over de hele wereld.

woonkeuken-in-berlijn

Badkamer-in-Bali

Het leuk is dat de accommodaties niet ingericht zijn als standaard hotelkamers, maar geheel naar de smaak van de eigenaar. Dit maakt reizen een stuk leuker. In plaats van als toerist de stad te bezoeken, kun je je nu mengen tussen de lokale bevolking. Sommige appartementen op de site worden ook bewoond door de eigenaar zelf.  Je kunt het zien als een logeerpartijtje bij een onbekende.

Wil je ook voor een dagje, weekendje of weekje baden in luxe en genieten van de meeste schitterende woonkamers of exclusieve keukens zonder daarvoor de hoofdprijs te betalen? Of wil je gewoon weten hoe het is om als inwoner van bijvoorbeeld Berlijn of Rome te wonen in een wereldstad vol historie, neem dan eens een kijkje op de site van Wimdu. Verblijf in de mooiste woningen, waar je tijdelijk te gast bent in een appartement in Boedapest, een ruitjeshuis is Brussel of een logeerkamer in Praag.

Slaapkamer-in-Praag

Bed-in-New-York

Slaapkamer-in-Berlijn

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.