Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gaverzicht


Gaverzicht is een bekende zaak voor meubelen in de Belgische gemeente Deerlijk. Officieel wordt het Interieur avenue Gaverzicht genoemd. Interieur Avenue Gaverzicht is met een totale winkeloppervlakte van 45.000m2 met meubelen een ware interieurparadijs. Het is en blijft een trendsetter voor de Belgische markt, maar ook voor een gedeelte van Frankrijk. Je vindt er de nieuwste creaties op het gebied van wooncomfort en dat voor een lage prijs.

Gaverzicht is trendsetter

Gaverzicht is in 1948 begonnen als kleine meubelmakerij. 60 Jaar later is het uitgegroeid tot de grootste meubelzaak van België. Een warm, hedendaags familiebedrijf en een echte trendsetter in wonen. Een huis van vertrouwen waar als uw woondromen werkelijkheid worden. Bij Gaverzicht wordt elke dag hard gewerkt ook ook in de toekomst toonaangevend te blijven.

De 200 ervaren medewerkers van Gaverzicht zijn stuk voor stuk gedreven en maken er een erezaak van om u deskundig advies, de hoogste kwaliteit en de beste service te bieden. Bij Gaverzicht zijn ze dan ook steeds op zoek naar nieuwe mensen die hun waarden en streven naar kwaliteit in de praktijk willen omzetten. Alleen zo kunnen ze uw trendsetter in woninginrichting blijven.

Gaverzicht

Gaverzicht Deerlijk

Stationsstraat 233
8540 Deerlijk
Telefoon: 056783200

Om precies te zijn is Gaverzicht gelegen in het zuiden van de provincie West Vlaanderen, tussen Zwevegem, Eestert, Vichte, Oarelbeke en Woaregem.

Gaverzicht

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.