Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Gamma


Iedereen heeft het wel een keer gehoord, op TV van vrienden, kennissen of familie: ‘Dat zeg ik, Gamma.’ Gamma is voor velen bekend als een grote bouwmarkt in Nederland, België en Luxemburg, waar je terecht kan als doe-het-zelver. Maar wat is Gamma precies? En waar staat Gamma voor? Dat kan je zien op deze pagina.

In augustus 2011 heeft Gamma in totaal 164 bouwmarkten verdeeld over de drie landen. Dan kan je wel vaststellen dat Gamma tot een van de grote bouwmarkten van de Benelux behoort.

Gamma

Gamma versus consument

Gamma is een low-cost en no-nonsense onderneming die zich positioneert als dé klusautoriteit.
De bouwmarkt wil de consument helpen bij het verbouwen, onderhouden en het mooier maken van het gehele huis en de directe omgeving, zoals de tuin, balkon en de garage. Bij Gamma staat de klant centraal en is het product de oplossing.

Gamma winkelinrichting

De winkel van Gamma is logisch en consumentgericht ingericht. De presentaties in de bouwmarkten zijn actueel, functioneel en klantvriendelijk. Uitgangspunt is een zo groot mogelijke zelfwerkzaamheid van de klant. De medewerkers van Gamma zijn vakkundig en klantvriendelijk. De verkoop vloeroppervlakte van de Gamma bouwmarkten verschillen van 2.000 m2 tot maar liefst 10.000 m2.

Gamma rol

Gamma wordt gezien als basic, stoer, robuust en innovatief. Gamma voelt zich als marktleider verantwoordelijk voor een milieuvriendelijke doe-het-zelfbranche en vervult hierbij dan ook een vooraanstaande rol.

Gamma communicatie

Gamma communiceert met de consument met behulp van succesvolle radio- en televisiecampagnes, met een hoge herinnerings- en waarderingsgraad. Een zeer belangrijk medium is ook de Gamma folder die tweewekelijks wordt verspreid.

Gamma voordeelpas

In 2005 introduceerde Gamma in Nederland de Gamma Voordeelpas. Er zijn inmiddels meer dan 1,5 miljoen pashouders ingeschreven.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.