Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Exotische luxe tuin met moderne veranda
Tuin inspiratie

Exotische luxe tuin met moderne veranda


Na het zien van deze tuin kan ik niet wachten tot het weer zomer is. Mooi weer, lange avonden en lekker barbecueën in onze nieuwe tuin.

Deze tuin heb ik gevonden in één van de accommodaties van Byran Beach Abodes. Interieurstylist en eigenaar Taliah Lowry heeft in totaal vier accommodaties die onder andere via Airbnb verhuurd: the cottage, the chapel, the house en the villas. Alle vier zijn stoer en luxe tegelijkertijd ingericht. De tuin die ik vandaag laat zien, is de tuin van the house.

Exotische luxe tuin met moderne veranda

Exotische luxe tuin met moderne veranda

Tuin als verlengde van de woonkamer

Deze tuin is vooral bijzonder omdat het een echte verlengde is van het huis. Via glazen schuifdeuren, die helemaal van links naar rechts opengeschoven kunnen worden, heb je toegang tot een overdekt terras. Het is een soort moderne veranda, die bekleed is met luxe houten vlonders. Je vindt hier niet alleen een grote tuintafel, maar je kunt hier ook chillen in de hangmat of één van de twee hangstoelen. Samen met de planten die aan het plafond hangen, de grote palmboom plant en de stoere mand hanglampen, ervaar je hier een heerlijk exotisch vakantiegevoel.

Exotische luxe tuin met moderne veranda

Zwembad in de tuin

Via de brede trap kan je het grote gedeelte van de tuin bereiken. Er is een grote open gedeelte met gras, terwijl je aan de linkerkant van de tuin een zwembad aantreft. Deze twee gedeeltes zijn gescheiden middels een luxe glazen wand.

03010416_original

Je zult maar zo’n tuin hebben aan je eigen huis, elke dag vakantie!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Heerlijke tuin met hét vakantiegevoel | Inrichting-huis.com
    22 mei 2017 at 11:01

    […] je tuin? En dat je ook daadwerkelijk vakantie in je eigen kunt vieren? Vorig jaar had ik jullie de luxe exotische tuin laten zien van interieurstylist Taliah Lowry, die voorzien was van een grote moderne veranda én […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.