Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Eiken IKEA inloopkast
Inloopkast inspiratie

Eiken IKEA inloopkast


Vandaag weer inspiratie voor je inloopkast. Deze inloopkast is weer afkomstig van onze Zweedse vriend IKEA. De meeste mensen kiezen tóch voor de witte variant van de PAX kasten, hier is te zien dat een bruine eiken versie ook heel erg mooi kan zijn. Vooral in combinatie met de witte muren springen deze kasten juist nóg meer naar voren.

Eiken IKEA inloopkast

L-vormige inloopkast

Zoals je kan zien is deze inloopkast geplaatst in een L-vorm. De handige hoekelement van PAX maakt dit heel goed mogelijk. Op die manier benut je ook de ruimte in de hoek. Het open karakter van deze inloopkast zorgt ervoor dat je overzicht hebt over de kleding aan de rekken en de schoenen op de planken. Ook de lades zijn half open, zodat je ook daar inkijk hebt.

De twee witte poefs in de inloopkast zijn altijd handig. Om je schoenen te passen of om tijdelijk je kledingstukken op te plaatsen tijdens het passen.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Nicole
  14 december 2013 at 20:36

  Heel mooie inloopkast maar ik vraag me af hoe ze de hoek hebben gemaakt.Kan nml.geen hoekelement van de pax kasten vinden om deze opzet temaken.

  • Reply
   Manfung
   16 december 2013 at 07:42

   Hoi Nicole! Mooi he? Ik heb ook geen idee alleen hoe ze het hoekelement hebben gemaakt. Misschien moet je gewoon deze foto laten zien aan een van de medewerkers in IKEA. Ze kunnen je vast verder helpen. Succes! En laat weten of het gelukt is. Zou leuk zijn!

  Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.