Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Een klein droombalkon!
Balkon inspiratie

Een klein droombalkon!


Hier heb ik al meerdere keren laten zien dat een balkon niet heel groot hoeft te zijn om er echt iets heel leuks van te maken. Sterker nog, de meeste balkons zijn vrij klein. Vooral als je het vergelijk met tuinen en dakterrassen. Ondanks het formaat kunnen sommige kleine balkons super leuk en gezellig zijn. Vandaag gaan we zo’n balkon bekijken, een klein droombalkon!

Een klein droombalkon!

Een klein droombalkon!

Fijne buitenruimte met privacy

Het is het balkon van een Scandinavische bovenwoning. De enige buitenruimte, maar wel een hele fijne buitenruimte. Het is gelegen op de benedenverdieping, tussen de woonkamer en het kantoor. En via een moderne glazen schuifpui heb je toegang tot het kleine droombalkon.

Het balkon is als het ware verwerkt in het dak van het complex, een soort nis in het dak. Hierdoor heb je geen last van de buren. En ook door de hoge ligging van het appartement heb je hier heel veel privacy. Het zou dus super zonde zijn als je niet iets leuks maakt van dit balkon.

Gezellig balkon

Dat hebben ze gelukkig wél gedaan hier. De vloer is bedekt met mooie sfeervolle houten vlonders. Over de breedte van het balkon is een comfortabele gevlochten loungebank geplaatst met comfortabele kussens. En met verschillende leuke decoratie accessoires is het super gezellig geworden. Slingerverlichting, gezellige lantaarns, mooie planten in leuke potjes, en de vloerkleed zorgt voor het ultieme woonkamer gevoel op dit balkon.

Een klein droombalkon!

Een klein droombalkon!

Een klein droombalkon!

Een klein droombalkon!

Een klein droombalkon!

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.