Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Droom huurwoning fotograaf Penny Lane
Binnenkijken Vintage interieur

Droom huurwoning van fotograaf Penny Lane


Vandaag ben ik super enthousiast om deze binnenkijker aan jullie te laten zien. We gaan namelijk binnenkijken bij Penny Lane (Ja, dit is haar echte naam), een fotograaf en creatieve all-rounder, die woont en werkt in Chippendale in Sydney. En om het nog leuker te maken, ze woont in een voormalige chocolade fabriek!

Droom huurwoning fotograaf Penny Lane

Droom huurwoning fotograaf Penny Lane

Het is een huurwoning, en hoewel Penny hier pas zes maanden woont, is ze al helemaal verliefd op haar nieuwe woonplaats. Het appartement is inmiddels in de verkoop gezet, al hoopt ze dat het niet snel verkocht wordt, zodat ze hier nog heel lang kan wonen. Maar als je de foto’s ziet, dan denk ik dat het eerder snel dan laat verkocht zal worden.

Interieur wit schilderen

Toen ze de sleutels kreeg van het appartement, besloot ze zoveel mogelijk wit te schilderen. De muren, de houten vloer, de keuken, noem maar op. Dit heeft geresulteerd in een super licht en helder interieur, die super ruim oogt.

Interieur wit schilderen

Interieur wit schilderen

Vintage meubels en veel planten

Vervolgens ging is Penny op meubeljacht gegaan in garage sales, vintage winkels, tweedehandse winkels en vlooienmarkten. Bijna alles is tweedehands, gebruikt en heeft een bijzonder verhaal.

Naast de meubels en accessoires hebben planten ook een hele belangrijke rol in de interieur inrichting. Het enige nadeel van het appartement is dat het niet over een buitenruimte beschikt. Daarom wilde de fotograaf het buitenleven naar binnen halen met mooie groene planten. Je ziet ze door het hele appartement hangen en staan.

Groene planten

Open slaapkamer

Planten in de badkamer

Slaapkamer

Vintage meubels

Bron: Thedesignfiles.net

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

 • Reply
  tys damhuis
  25 mei 2015 at 23:49

  hallo
  ik heb geen opmerking over de foto’s die zijn heel goed genomen. allen wat er op staat het is nu mijn smaak. ik hou meer van felle kleuren in mijn leven. zie voor mee info. mijn webstie; http://www.tysdamhuisnl met veel groeten ys Damhuis

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.