Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

De perfecte boxspring!
Meubels

De perfecte boxspring!


Tien jaar geleden was de boxspring nog vrij nieuw. Maar anno 2018 is de boxspring eigenlijk niet meer weg te denken. Afgelopen jaren heeft het enorm in populariteit toegenomen, en het lijkt erop dat er steeds meer mensen hun ‘normale’ vervangen voor een boxspring. Naast hele praktische voordelen zoals de goede ventilatie, en de fijne hoogte van een boxspring, ziet het er ook nog eens erg mooi uit. In deze tijd speelt design natuurlijk een hele belangrijke rol. Door de populariteit, zijn er ook steeds meer aanbieders van boxsprings. En deze boxsprings worden niet alleen meer op de traditionele manier in de winkel aangeboden. Sterker zelfs, dé perfecte boxpsring vind je online!

De perfecte boxspring!

Online boxsprings

Online shoppen gebeurt natuurlijk steeds vaker, vooral als het gaat om de kleinere aankopen, zoals kleding en accessoires. Als het gaat om grotere aankopen, zijn mensen tóch wat voorzichtiger. Denk aan een nieuwe bank of een TV. Maar tegenwoordig zijn sommige webshops zó geavanceerd en gebruiksvriendelijk, waardoor het aankopen van een iets groots in ieder geval makkelijker wordt gemaakt. Goossens Wonen en Slapen is daar een heel mooi voorbeeld van.

Goossens boxsprings

Ze hebben een heel mooi assortiment boxsprings (mijn persoonlijke favorieten zijn de Boxspring Infinity 450 en de Boxspring infinity 500). En elk boxspring model kan je op Goossenswonen.nl helemaal perfectioneren. Stap voor stap kan je aangeven wat voor formaat je wilt hebben, of je een vlakke bodem of een elektrische bodem wilt, welke stof en kleur je wilt, wat voor matras je wilt, en wat voor topmatras je wilt. Op die manier maak je dé perfect boxspring, die samen wordt gesteld op basis van jouw voorkeuren.

de-perfecte-boxspring

de-perfecte-boxspring

Deze samengestelde boxspring kan je vervolgens direct online aan kopen. Ben je er nog niet helemaal over uit, of vind je het fijn om tóch eerst even proefliggen? Dan kan je de samengestelde boxspring opslaan, om de bestelling op een ander moment door te zetten. Ideaal!de-perfecte-boxspring

de-perfecte-boxspring

de-perfecte-boxspring

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.