Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Dakterras party!
Dakterras inspiratie

Dakterras party!


We inspireren jullie natuurlijk met heel veel plezier over dakterras ideeën. Leuke ideeën om je dakterras leuk en gezellig in in te richten met accessoires, loungebanken, DIY, noem maar op. Maar soms heeft een dakterras niet heel veel nodig om het gezellig te krijgen. Keep it simple, nodig wat vrienden en familie uit en het wordt vanzelf gezellig. Het onderstaande dakterras is hier het perfecte voorbeeld van. Dit wordt de ideale zomeravond!

Dakterras party!

Dakterras inrichten

Het grote voordeel van dit dakterras is dat het groot is. Er is genoeg ruimte, dus je kan ook genoeg mensen uitnodigen voor een etentje of een gezellige BBQ. Maar als je het dakterras goed bekijkt, dan is er vrijwel niets gedaan om het mooi te krijgen. Mensen zitten op losse stoelen die niet matchen en de dakpannen aan de zijkant worden gebruikt als een bank. De slinger van witte ronde lampionlampen is wel erg leuk.

Dakterras kwekerij

Nog iets wat erg leuk is op dit dakterras zijn de twee grote plantenbakken. Helemaal zelf gemaakt om vervolgens ook zelf lekkere kruiden te verbouwen. Denk aan lekkere verse munt, rucola, koriander of peterselie. Zo heb je een eigen kwekerij op je dakterras.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.