Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Creatieve slaapkamer met gerecycled hout
Klassiek interieur Slaapkamer inspiratie

Creatieve slaapkamer met gerecycled hout


Deze creatieve slaapkamer is van Søren Olsen, een Deense timmerman die samen met zijn twee dochters Sally en Liva in een appartement woont gelegen in Kopenhagen. Voor de inrichting van het 73m2 grootte appartement is geïnspireerd door oplossingen van een schip. Sterker nog, alle bouwmaterialen zijn gerecycled van een oude boot. In de slaapkamer van Søren zie je dat vooral terug in de oude houten planken.

Creatieve slaapkamer met gerecycled hout

Houten meubels slaapkamer

Hoogslaper en kledingkast
De oude houten planken zijn gebruikt voor het bed, de kledingkast, de wandplanken en een houten kruk. Het bed is eigenlijk een combinatie combinatie tussen een hoogslaper en een kledingkast. De voorkant van het bed bestaat uit open planken, terwijl je aan de zijkant kledingstangen, houten kisten en ladekasten vindt.

Hoogslaper kledingkast

Houten wandplanken

Andere houten elementen zijn dus het houten krukje, de oude houten kist, de houten spiegel aan de wand, de houten planken aan de wand en de ladder voor de hoogslaper.

Het is vooral erg bijzonder om te zien hoe het gerecyclede hout gecombineerd wordt met de klassieke elementen in de slaapkamer zoals de sierlijke ornamenten aan het plafond en de kristallen hanglamp.

Bron: Boligliv.dk

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.