Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Coppelmans


Coppelmans
Coppelmans, de tuincentrum vol groene ideeën is al heel lang een begrip in Zuid-Oost Brabant.
De geschiedenis van tuincentrum Coppelmans gaat terug naar het begin jaren zestig. De oudste zoon van het grote gezin Coppelmans was begonnen met de verkoop van voornamelijk eenjarig goed uit eigen kwekerij via de ambulante handel. Later sloten de andere broers aan. In de loop van de jaren heeft ieder zijn marktplaatsen met eigen kwekerij opgebouwd. Begin jaren negentig wordt de nadruk steeds meer gelegd op de vaste verkooppunten bij de voormalige kwekerijen en minder op de ambulante handel.

Coppelmans groep

De Coppelmans groep bestaat inmiddels 45 jaar en heeft in totaal maar liefst acht tuincentra in Zuidoost-Brabant waar ruim 160 mensen werkzaam zijn. Met meer dan 45 jaar ervaring heeft de Coppelmans groep veel ervaring met het bieden van producten tegen zeer aantrekkelijk prijzen en uitstekende kwaliteit.

Coppelmans geheim

Coppelmans heeft geen geheim achter de kwaliteit en scherpe prijzen. Het succes van de tuincentrum is te danken aan het feit dat het een familiebedrijf is en alles in eigen hand is. Ze kopen rechtstreeks in bij kwekers, zijn dagelijks zelf op de veiling aanwezig en beschikken over eigen vrachtwagens. Dit is de kracht van Coppelmans.

Kwaliteit staat hoog in het vaandel en daarom worden planten als Geraniums, Primula’s en perkplanten door de organisatie zelf ingekocht bij kwekers uit de regio. De planten worden op de dag van de inkoop naar de winkels gebracht, waardoor het assortiment altijd zeer vers is.

Coppelmans familiebedrijf

Eigen mensen van het Coppelmans zijn dagelijks te vinden op de grote bloemenveilingen. In de nachtelijke uren vertrekken ze richting die veilingen. De bloemen en planten die daar gekocht worden staan dezelfde dag nog in de winkels. Ze rijden met eigen vrachtwagens en willen continue verse materialen hebben. Wat ’s morgens op de veilingen gekocht wordt, gaat direct naar de Coppelmans vestigingen. Dit oogt soms misschien wat rommelig, maar het is wel de methode om alles zo vers mogelijk aan te kunnen bieden.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.