Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

favourite-things-hanglamp
Lampen

Chen Karlsson Favourite Things lamp


Meubels en accessoires zijn vaak ontworpen met een duidelijk doel. Een bank is gemaakt zodat je erop kunt zitten. Een bed is bedoeld om erop te slapen. Een kast is gemaakt zodat je er spullen in kunt opbergen. En een lamp heeft als functie om licht te creëren in huis. Maar soms kom je ook dingen tegen die naast hun oorspronkelijk doel ook andere functies heeft. De Favourite Things lamp van Chen Karlsson is daar een heel mooi voorbeeld van. Wat een geweldige lamp!

chen-karlsson-favourite-things-lamp

woonkamer-favourite-things-lamp

Chen Karlsson

Chen Karlsson is een Zweeds ontwerpbedrijf, opgestart door twee families: Chen & Karlsson. Vandaar ook logischerwijs de naam Chen Karlsson. Met inspiratie van Scandinavische en Aziatische invloeden, ontwerpen en distribueren zij super leuke woonartikelen voor het dagelijks leven. De producten van Chen Karlsson worden geproduceerd door zorgvuldig geselecteerde bedrijven en ambachtslieden in Scandinavië en Azië.

Hanglamp en stolp

Eén van de meest populaire producten die Chen Karlsson heeft gemaakt, is de Favourite Things lamp. Een hele bijzondere hanglamp, die voor het eerst geïntroduceerd in 2010 op de Stockholm Furniture Fair. Het bijzondere aan de Favourite Things lamp van Chen Karlsson, is dat het een combinatie is van een hanglamp en een stolp. De transparante lampenkap is dusdanig ontworpen, waardoor je er allerlei kleine spullen in plaatsen. Dit kan van alles zijn. Als jij het mooi leuk en mooi vindt. Op die manier kan je jouw ‘favoriete spullen’ letter en figuurlijk in de spotlight zetten. De spullen die je op de foto’s ziet zijn dus voorbeelden en worden niet meegeleverd met de lamp.

De Chen Karlsson Favourite Things lamp is leuk voor in de woonkamer (net als bij Lotte), maar het is bijvoorbeeld ook een super leuke lamp voor de kinderkamer.

De Chen Karlsson Favourite Things lamp is hier verkrijgbaar in de kleuren geel, rood, wit en zwart verkrijgbaar.

chen-karlsson-favourite-things-lamp-wit

chen-karlsson-favourite-things-lamp-zwrt

favourite-things-hanglamp

chen-karlsson-favourite-things-hanglamp

chen-karlsson-favourite-things-lamp

favourite-things-lamp-woonkamer

Bron: Lotjedotje.nl

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.