Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Cementtegels op het balkon
Balkon inspiratie

Cementtegels op het balkon


De meeste mensen kiezen voor sfeervolle warme houten vlonders op de vloer van het balkon. Kunstgras of gewoon beton zie je ook nog wel eens, maar tegels zie je eigenlijk bijna nooit. Het leggen van de tegels zijn duurder en ook de tegels zelf zijn duurder. Maar als ik zie hoe mooi het kan worden, dan zou ik het in ieder geval wel voor over hebben…

Cementtegels op het balkon

Cementtegels op het balkon

Dit balkon heb ik gevonden bij Fantastic Frank. Een groot vierkant balkon, die eigenlijk uniek is ingericht door de tegels. Prachtige Portugese cementtegels met een mooi grijs blauw en wit patroon. Het balkon is hierdoor zó uitnodigend.

Cementtegels op het balkon

Natuurlijk speelt de rest van de inrichting ook mee. De mooie bank, de stijlvolle rotan stoel en het leuke blauw geschilderde houten kistje, die hier als tafel wordt gebruikt.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

2 Comments

 • Reply
  Klein balkon met patroontegels | Inrichting-huis.com
  28 november 2015 at 11:00

  […] had ik geschreven over cementtegels op het balkon, en een lange tijd terug liet ik ook de super fijne patio tuin zien, die ook voorzien was van leuke […]

 • Reply
  Evy
  11 december 2015 at 16:08

  Vind het kei leuk dan je een blog hebt gedaan op tegels van je balkon tegenwoordig zie je kei veel hout zeker als je naar de winter gaat kijken zoals je al vertelde!Je kunt echt heel veel met tegels. Ik heb het gevoel dat het veel minder gevaarlijk is, zeker als je een kleine hebt rondrennen want hout wil nog wel eens heel erg nat en glad worden.

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.