Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Bruynzeel keukens


Bruynzeel keukens

Bruynzeel keukens bepaalt al 115 jaar het gezicht van de Nederlandse keuken. Wist je dat er in die tijd al meer dan 15 miljoen Bruynzeel keukens zijn geplaatst? Al deze ervaring zetten zij in voor jouw nieuwe keuken, waarin gebruiksgemak en fraai ontwerp hand in hand gaan.

Jouw Bruynzeel keuken is echt iets om trots op te zijn. Het is een merk dat veel aanzien geniet, mede dankzij de samenwerking met beroemde designers als Kho Liang le, Pierre Cardin en Jan des Bouvrie. Zij tekenden allemaal voor Bruynzeel.

Unieke Bruynzeel keukens

Maak kennis met het keukenmerk van Nederland. Bij Bruynzeel keukens hebben ze hun winkels, inkoop, productie, levering, montage en service geheel in eigen hand. Daardoor kunnen ze jou garanderen dat je jarenlang zorgeloos geniet van je kwaliteitskeuken.

Bruynzeel biedt je keukens in uiteenlopende stijlen, ontwerpen en prijsklassen. Als je een nieuwe keuken zoekt, krijg je bij Bruynzeel altijd meer keuken voor je geld. Uiteindelijk is iedere Bruynzeel keuken uniek: niet alleen door de kenmerkende kwaliteit, maar ook door de betaalbare prijs.

Bruynzeel keukens collectie

Er is altijd een Bruynzeel keuken die past in jouw woning en binnen je budget. Dat is een van de vele zekerheden die Bruynzeel jou biedt. Bruynzeel beschikt over een ruime collectie keukens in diverse soorten stijlen en prijsklassen.

Samen met een van de Bruynzeel keukens adviseurs ga je de ideale keuken helemaal naar eigen smaak samenstellen. Een keuken waar je nog vele jaren zorgeloos van gaat genieten. De keuze aan kleuren, grepen, werkbladen en apparatuur is ongekend. Ga daarom gerust langs een van de ruim 40 winkels van Bruynzeel keukens en laat je heerlijk inspireren.

Bruynzeel keukens vestigingen

Bruynzeel keukens is altijd van jou in de buurt. De winkels van Bruynzeel keukens zijn door heel Nederland te vinden en je kunt altijd dichtbij en vaak gratis parkeren. Het kopen van een keuken is een bijzondere gebeurtenis. Zij laten je daarom graag alvast zien wat je in een Bruynzeel winkel kunt verwachten.

Onder het genot van een kop koffie kan je in alle rust rondkijken, zodat je je optimaal kan oriënteren. Om het voor jou overzichtelijk te maken, hebben zij hun Bruynzeel winkels ingedeeld in de drie sfeervolle Bruynzeel lijnen gecombineerd met een prachtige presentatie van Bruynzeel Optima collectie.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.