Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

BoConcept


BoConcept is de merknaam van Denemarken’s wereldwijde meubelketen met maar liefst meer dan 300 verkooppunten verdeeld over 50 landen.

BoConcept passie

Passie en doorzettingsvermogen is wat de mensen achter BoConcept in beweging houdt. Of ze nu een wandsysteem ontwerpen, een team leiden of een winkel managen. De gemeenschappelijke missie van BoConcept is om moderne designmeubels beschikbaar te maken voor de urban georiënteerde consument.

BoConcept

BoConcept meubels en woonaccessoires

Bij BoConcept vind je designmeubels en woonaccessoires die aan je wensen voldoen, gecoördineerd en betaalbaar zijn. Aan je wens voldoendend omdat de meubels kunnen worden aangepast aan de behoeftes en dromen van de klanten. Gecoördineerd omdat zij in het ontwerpen van de collecties er op letten dat vele dingen met elkaar gecombineerd kunnen worden, of op elkaar afgestemd zijn. Design omdat BoConcept een designbedrijf is met eigen ontwerpers. Betaalbaar omdat zij hun klanten willen verwennen met design van hoge waarde.

BoConcept winkels en studio’s

Bezoek een van de winkels of studio’s van BoConcept ergens in de wereld en krijg professioneel advies over jouw interieur. Bij BoConcept zijn ze gepassioneerd in wat ze verkopen en willen enkel het beste resultaat voor jou als klant bereiken. Zij beschikken over goed geschoolde interieuradviseurs die met design begaan zijn net als jij. Hun design- en productkennis kunnen je helpen de beste keuzes te maken voor thuis.

BoConcept eerst winkel

De eerste BoConcept Brand Store opende in Parijs in 1993. Alle BoConcept Brand Stores zijn gesitueerd op high traffic locaties. De Inspiration Stores van BoConcept zijn kleinere winkels op makkelijk te bereiken plekken in het centrum van de stad. Studio’s, binnenin andere meubelwinkels, zijn over alle landen verspreid waar ze reeds aanwezig zijn.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.