Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Beter Bed


Beter Bed

Retteketet naar Beter Bed! Iedereen heeft deze slogan van Beter Bed weleens gehoord. Beter Bed is een Nederlandse winkel die slaapkamerinterieurs verkoopt. In begin jaren ’80 is Beterbed met twee filialen begonnen met het verkopen van bedden. Tegenwoordig is de beddenkoning uitgegroeid tot een onderneming met in 2011 maar liefst 1167 filialen onder verschillende winkelformules. Naast bedden kan je bij Beter Bed ook terecht voor aanverwante artikelen.

Beter Bed succes

Het succes van Beter bed is hoofdzakelijk te danken aan het zeer uitgebreide assortiment, kwaliteitsproducten en de goede service. Door de grootschalige inkoop voor de vele Beter Bed winkels in Europa en het inkoopvoordeel die ze hiermee creëren, profiteert de klant altijd van scherpe prijzen.
In begin jarig ’90 is Beter Bed ook naar de beurs getreden.

Beter Bed in Nederland

Nederland heeft in totaal meer dan Beter Bed 80 winkels, waar mensen terecht kunnen voor een brede en actuele collectie van bedden, matrassen, bedbodems en bedtextiel tegen scherpe prijzen.
De collectie van Beter Bed is verkrijgbaar in verschillende stijlen. Naast losse meubelen, staat de slaapkamergigant ook bekend om de unieke package-deals, waarbij je een complete slaapkamers worden aangeboden voor een speciale comboprijs. In alle Beter Bed winkels staan deskundige slaapkamer adviseurs klaar om jou te voorzien van een persoonlijk en uitgebreid advies.

De meeste Beter Bed vestigingen zijn gevestigd op een meubelboulevard. Vanwege de spreiding over heel Nederland is Beter Bed altijd in de buurt. Vanuit drie distributiecentra worden de gekochte producten in de meeste gevallen gratis bij jou bezorgd én gemonteerd. Met een uitgebreid wagenpark van vrachtwagens en bestelbussen is Beter Bed een veel geziene vervoerder op de Nederlandse wegen.

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.