Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon inspiratie

Balkon inspiratie voor de lente!


Zodra de lente begint en de eerste mooie dag een feit is, vind ik niets fijner dan ’s ochtends met een koffie op het balkon te zitten. Vogeltjes die fluiten, de mensen die langzaam naar buiten komen en het zonnetje dat heerlijk warm aanvoelt… Blijer kan je me niet maken!

Balkon-6

Echter als het zonnetje draait, dan lig ik een soort van opgevouwen op het bankje op mijn balkon. Kramp, slapende benen… Ik doe net of het niet zo is, maar heel comfortabel is het niet zullen we maar zeggen. Dus dat moet dit jaar anders. Mijn kleine stadsbalkon moet eraan geloven want deze lente en zomer wil ik comfy kunnen lezen en genieten. Lang leven Pinterest voor de nodige inspiratie en budget-proof oplossingen!

Balkon-2

Balkon-3

Balkon-4

Balkon-5

Balkon-1

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Fashion Brains: de leukste fashion blogs in één overzicht
    31 juli 2014 at 18:27

    […] Inrichting Huis […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.