Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon inrichten van klein appartement
Balkon inspiratie

Balkon inrichten van klein appartement


Tijd voor wat nieuwe ideeen om jouw balkon in te richten! Het is nu ook precies het moment ervoor. Onderstaand balkon is van Michelle. Zij woont in een superklein appartement gelegen in Manhattan in New York. Er werd haar verteld dat het bijna onmogelijk was om een appartement te vinden in haar favoriete buurt, the Upper West Side, in haar prijsklasse. Een brandtrap zou haar enige buitenruimte zijn, dus een balkon kon ze vergeten. Maar uiteindelijk is het haar tóch gelukt! Een superklein appartement van slechts 30m2, maar wel met een klein balkon. Michelle is er helemaal blij mee. Ze heeft zelfs meegedaan aan de Small cool contest van Apartement Therapy in 2012.

Balkon inrichten van klein appartement

Via Apartment Therapy

Balkon inrichten als Michelle

Natuurlijk is het een één-kamer appartement met een woonkamer, slaapkamer en keuken in één. Vanuit deze ruimte heeft Michelel dan ook direct toegang tot haar balkon, die eigenlijk nog relatief best groot is. Ze heeft het supergezellig en knus ingericht met leuke kleuren en accessoires. En dat met een superlaag budget. Wil jou jouw balkon net als die van Michelle inrichten? Dan is heel goed mogelijk!

De houten omheining geeft haar balkon een achtertuin gevoel, wat best een moeilijke taak is bij het inrichten van balkons. Als ondervloer heeft Michelle gekozen voor een basic tapijtje. Daaroverheen ligt nóg een tapijtje om het een woonkamer sfeer te geven. Door het kiezen van stoelen met een zitten van riet, is het mogelijk om het elke keer een nieuw kleurtje te geven. De kussentjes kan je natuurlijk op die kleur aanpassen. Nog wat leuke plantjes erbij en je balkon is helemaal gereed voor de zomer.

Balkon inrichten van klein appartement

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.