Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Balkon groter dan tuin
Balkon inspiratie

Balkon groter dan tuin


Het nadeel van een balkon is dat het vaak klein is. Het is te smal of het is te kort. Hierdoor heb je niet genoeg plek voor bijvoorbeeld een grote loungeset, mooie bloemen en planten en kan je geen grote bbq feest houden voor je vrienden en familie. Maar wat als je een heel groot balkon hebt? Nog groter dan een grote tuin?

Dit is het super groot balkon van een luxe penthouse gelegen in SoHo in New York. Het appartement zelf is al erg groot, maar het balkon is hetgeen wat het meest indrukwekkend is, die als het ware om het gehele penthouse loopt.

Balkon groter dan tuin

Balkon groter dan tuin

Groen op het balkon

Het balkon is voorzien van luxe elementen zoals een jacuzzi die zo groot is als een zwembad, een grote loungeset, grote eettafel met designstoelen… Maar het meest opvallende is de weelderige landschapsarchitectuur van ongerepte hagen, struiken, vaste planten en een verzameling van verschillende grote bomen. Zó levendig en groen, waardoor iedere natuurliefhebber zich hier thuis zult voelen.

Balkon groter dan tuin

Balkon groter dan tuin

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Anouk
  27 januari 2015 at 13:14

  Wat gaaf!! Ik moet zeggen dat ik een balkon altijd al heel leuk heb gevonden maar dit is echt geweldig. Doe mij maar zo’n balkon aub

  • Reply
   Manfung
   27 januari 2015 at 14:00

   Vet he? Als ik zo’n balkon zou hebben, dan hoef ik ook geen tuin meer 🙂

 • Reply
  sanne
  9 november 2015 at 16:12

  Wouw wat een geweldig balkon! Dat wil ik ook wel. Echt prachtig. Helaas moet ik het doen met 6m2 balkon. Ja ja maar ik heb wel prachtige tegels op mijn balkon. Mij is altijd geleerd om blij te zijn met wat je hebt. Maar dit is wel een balkon om van te dromen zeg!

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.