Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Daybed
Meubels Wooninspiratie

20x Daybed


In het Engels noemen ze het een daybed, maar eerlijk gezegd weet ik niet wat de officiele Nederlandse benaming daarvoor is. Is het een bed? Is het een bank? Is het een bedbank? Of is het een chaise longue? Maar dat klinkt weer zo Frans.

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Anyway, ik vind het een fantastisch meubelstuk! Je kunt een daybed namelijk voor meerdere doeleinden inzetten. Als een normale bank, als logeerbed, als lounge… En het kan in principe in elke ruimte in huis. In de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, maar bijvoorbeeld ook in de tuin of op het balkon.

Daybed

Daybed

Soorten en kleuren
Er zijn zoveel verschillende soorten daybeds. Verschil in kleur, maten, materiaal, formaat… Je hebt ze in leer, in stof, met of zonder leuning, eenpersoons of tweepersoons, met een comfortabele chesterfield matras, noem maar op.

Je kunt het bovendien helemaal naar wens aankleden met leuke kussens en kleden, en op die manier super comfortabel maken.

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Daybed

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Scandinavisch slow living appartement | Inrichting-huis.com
    13 augustus 2017 at 11:01

    […] sfeer. De beige-getinte bank, de houten salontafel met het gevlochten blad en het mooie safari daybed zijn daar hele mooie voorbeelden van. Aan de muur is ook nog een houten zwevende wandkast […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.