Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Trendhopper


Trendhopper geschiedenis

Trendhopper is in 1982 begonnen als shop-in-shop bij zes interieurwinkels. Hieruit is in 1992 een franchise ontstaan. Momenteel heeft Trendhopper in totaal vijfendertig vestigingen in heel de Benelux.

Trendhopper

Trendhopper is een meubelwinkel vol interieur- en woonideeën. Naast meubelshoppen, is Trendhopper ook een mooie gelegenheid om nieuwe ideeën op te doen het je huis en op de hoogte te blijven van de nieuwste woontrends.

Het assortiment van Trendhopper is erg afwisselend en wordt heel het jaar door uitgebreid. Ze hebben een leuke meubels en woonaccessoires die ook betaalbaar zijn. Je kunt bij Trendhopper terecht voor de inrichting van je hele interieur! Van landelijk tot modern. In een vriendelijke, inspirerende omgeving vind je eigentijdse meubels en een groot assortiment accessoires.

Trendhopper metamorfose

Onlangs heeft Trendhopper een ware metamorfose ondergaan met als resultaat een vriendelijke, inspirerende en eigentijdse winkel. In de winkels van Trendhopper zijn kamers ingericht die velen kunnen inspireren. Karpetten en raamdecoratie kunnen op maat gemaakt worden. Verder is een unieke, eigenzinnige lampencollectie neergezet en is alles voor de badkamer te vinden. In het nieuwe concept van Trendhopper is over alles met zorg nagedacht.

Trendhopper sponsoring

Je hebt het vast weleens voorbij zien komen: ‘Dit programma wordt mede mogelijk gemaakt door Trendhopper’. Dit zie je weleens voorbij komen bij woonprgramma’s als TV Woonmagazine, Eigen Huis & Tuin en SamenWonen. Deze sponsorvorm heeft een grote bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid Trendhopper in Nederland.

Trendhopper

Trendhopper folder

Trendhopper verspreid regelmatig folders, waarin altijd bijzonder veel aandacht gegeven wordt aan leuke, aansprekende consumentenacties. Op Trendhopper.nl kan de meest recente folder bekeken worden. Een gedeelte van de collectie is online te zien, maar zeker niet alles. In de Trendhopper vestigingen wordt het complete aanbod gepresenteerd.

Trendhopper vestigingen

Klik hier voor adres, openingstijden en koopzondagen van de Trendhopper vestiging bij jou in de buurt: