Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

zwarte-ferm-living-toiletrolhouder
Badkamer inspiratie

Zwarte toiletrolhouder


We hebben twee toiletten in huis, eentje boven in de hal en eentje beneden. Beiden toiletten hebben dezelfde tegels, inbouwreservoir en fonteintje. Het enige wat nog ontbreekt is een mooie toiletrolhouder. We zijn op zoek naar een mooie zwarte toiletrolhouder, passend bij onze zwarte deurgrepen. Natuurlijk hebben we al een zwarte toiletrolhouder op het oog, maar ik ben tóch nog even verder gaan kijken.

Ferm Living toiletrolhouder

We hebben de zwarte toiletrolhouder van Ferm Living op het oog. Ontwerper Trine Andersen heeft een ontwerp gemaakt bestaande uit een zwart gebeitst eikenhouten montage element, die gecombineerd wordt met een grote zwarte metalen driehoek voor de toiletrol. De Ferm Living toiletrolhouder is hier zowel in het zwart als in het goud verkrijgbaar.

zwarte-ferm-living-toiletrolhouder

Haceka Kosmos toiletrolhouder

De zwarte Kosmos toiletrolhouder van Haceka heeft een eenvoudig, maar super stoer en stijlvol ontwerp. Het past zowel in een modern en strak toilet als in een klassiek of industrieel toilet. Wat vooral ook fijn is, is dat het voor lijmmontage met HangOn lijm. Deze zwarte toiletrolhouder staat bij ons op nummer twee! Hij is hier verkrijgbaar voor €24,95.

zwarte-haceka-kosmos-toiletrolhouder

Haceka Kosmos toiletrolhouder met klep

De zwarte Kosmos toiletrolhouder is ook verkrijgbaar met klep! Deze variant is voor €29,99 hier verkrijgbaar.

haceka-kosmos-toiletrolhouder-met-klep

Tiger Nomad Toiletrolhouder met klep

Dit is de zwarte toiletrolhouder van Tiger Nomad. Je kunt met het schroeven aan de muur hangen, maar als je liever niet wilt boren, dan is er ook een speciale Tigerfix montageset type 2 beschikbaar. Hier verkrijgbaar voor €37,95.

zwarte-tiger-nomad-toiletrolhouder-met-klep

De zwarte Koziol Plug ’n Roll toiletrolhouder heeft een super eenvoudig en minimalistisch ontwerp. Een groot voordeel is dat deze toiletrolhouder middels een krachtige zuignap werkt. Je hoeft dus niet in de muur te boren. Voor €14,95 is hij hier verkrijgbaar.

zwarte-koziol-plug-n-roll-toiletrolhouder

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.