Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zilalila bean bag
Gebreide poef Meubels Woonaccessoires Wooninspiratie

Zilalila bean bag


Dit keer wil ik jullie geen gebreide poef laten zien, maar een gebreide zitzak. Een gebreide zitzak van de super leuke label Zilalila. Zilalila is in 2010 begonnen door Anita, die geïnspireerd raakte van de mooie reizen van haar Vriendin Sam in Nepal en India. In Nepal laat ze dan ook prachtige handgemaakte producten maken, met in gedachte een toekomst voor de vrouwen in Nepal. Het eerste product wat ze hebben laten maken is de NEST bean bag, een met de hand grof gebreide XXL zitzak.

Zilalila bean bag

Zilalila bean bag

Gebreide zitzak

De NEST bean bag is 100% met de hand gebreid, met het mooiste wol uit Nieuw Zeeland. Zelfs de binnenkussen is volledig met de hand gewoven en gevuld met gerecycled EPS materiaal, die je ook bij kan vullen. Doordat de zitzak met de hand is gebreid, is geen enkele zitzak hetzelfde. Elke bean bag is zelfs gemarkeerd met een eigen nummer, om te laten zien dat het echt een uniek item is.

Door het grote XXL formaat van 90x135x90 cm en een gewicht van 12kg kan je heerlijk onderuit zitten of zelfs liggen op de zitzak. Leuk voor in de woonkamer, maar in de babykamer of kinderkamer is het ook een heerlijk item!

De Zililila bean bag is verkrijgbaar in drie mooie neutrale kleuren: wit, lichtgrijs en donkergrijs.

Zilalila bean bag

Zilalila bean bag

Zilalila bean bag

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Zonnig balkon op het westen | Inrichting-huis.com
    3 mei 2016 at 11:00

    […] Wel hebben ze het ingericht om volop te kunnen genieten van de zon. Een sfeervol ingericht houten bankje met leuke accessoires. En in de hoek vind je een comfortabele gebreide zitzak, waar je lekker onderuit kunt zonnen. Zo te zien is het de prachtige gebreide zitzak van Zilalila! […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.