Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Zen badkamer
Badkamer inspiratie

Zen badkamer


Deze zen badkamer is gestyled door Anouk B, die een eigen interieur styling studio heeft in Amsterdam. Ik ben al vaker werk tegengekomen van de styliste en ben erg gecharmeerd van haar clean en simplistische stijl.

Zen badkamer

De zen badkamer is onderdeel van een appartement in Amsterdam, en je zou het misschien in eerste instantie niet zeggen, maar het wordt bewoond door een man. Dit bewijst wel dat een man ook wel degelijk smaak kan hebben op het gebied van interieurs. De eigenaar wilde een witte interieur met gebruik van houtelementen. Het wit zie je hier al in de badkamer terug, maar het hout is meer in de rest van het huis verwerkt. Ik zal een ander keertje ook foto’s daarvan laten zien, want het is echt super mooi geworden. Geniet nu van deze mooie badkamer met de leukste ideeën en raak geïnspireerd!

Zen badkamer ideeën

Zoals gezegd zie je vooral veel wit terug in deze badkamer. De lichte neutrale kleuren en de eenvoud zorgen hier voor een rustige uitstraling. Het is een echte zen badkamer geworden waar je heerlijk kan genieten en echt tot rust kan komen. Met bijna alles wat je in een badkamer nodig hebt, moet dat dan ook makkelijk lukken. Naast een zwevend toilet, luxe inloopdouche inclusief een heerlijke regendouche, een grote diepe wasbak met twee kranen, kan je hier ook heerlijk gebruik maken van een ontspannende bad. Eenvoud op zijn best!

Zen badkamer met donkerbruin

De zen badkamer is direct gelegen naast de slaapkamer. Via prachtige openslaande zwarte stalen deuren zijn deze twee ruimtes met elkaar verbonden. Achter deze deuren hangt nog een donkerbruine gordijn die de doorkijk via het raam kan belemmeren.
Het donkerbruin nog in andere accessoires in deze zen badkamer gebruikt. Deze geven een mooi contrast ten op zichte van de lichte basis. De raamdecoratie, mooie handdoeken, leuke wasmanden etc. zijn allemaal ideeën en mogelijkheden om meer dynamiek te brengen.

De mooie foto’s zijn genomen door Marjon Hoogervorst.

Zen badkamer

Zen badkamer

Zen badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.