Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkeuken van Lynda Gardner
Keuken inspiratie Vintage interieur

Woonkeuken van Lynda Gardner


Lynda Gardner is de trotse eigenaresse van deze grote woonkeuken, die onderdeel is van een schattig huisje gelegen in een dorp vlakbij Melbourne in Australië. Vijftien jaar geleden heeft Lynda een eigen winkel geopend waar ze prachtige persoonlijke vondsten aanbiedt, genaamd Empire Vintage.

Zoals zij zelf aangeeft, heeft Lynda de woonkeuken erg simpel gehouden met open kasten en een betonnen werkblad. Net als in de rest van het huis, is ook de gehele keuken voorzien van een donkere oude vintage houten vloer.

Woonkeuken van Lynda Gardner

Via Designsponge

Keuken met krijtbord

Lynda heeft een grote krijtbord gebruikt als achterwand van de keuken. Hierop staan haar favorieten recepten en aantekeningen. Naast de krijtbord achterwand zijn er nog veel meer leuke elementen te vinden in haar keukien. Heel lang geleden heeft ze de grote eettafel gevonden op een vlooienmarkt. Ze is er nog steeds heel erg blij mee. Als eetstoelen gebruikt ze oude kantoorstoelen die erg comfortabel zitten. De houten werktafel had ze nog van de verbouwing, die nu als centrale werktafel wordt gebruikt. Superleuk!

Woonkeuken van Lynda Gardner

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.