Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkeuken van interieurstylist Iris
Keuken inspiratie Vintage interieur

Woonkeuken van interieurstylist Iris


Een tijdje geleden heb ik jullie de mooie woonkamer van interieurstylist Iris Rietbergen laten zien. Op haar blog Visjebijdethee.com heeft ze ook een aantal foto’s geplaatst van haar geweldige woonkeuken. En natuurlijk wil ik die met jullie delen! Wat vinden jullie ervan?

Woonkeuken van interieurstylist Iris

Mooie details

Net als in de woonkamer, is ook haar keuken voorzien van het mooie hoge plafond en de lichtgrijze houten vloer. De grote ramen met glas in lood maken het hier nóg ietsjes mooier. Het is hierdoor ook lekker licht in de woonkeuken.

Keuken inrichting

Er zijn eigenlijk heel veel elementen waarom ik deze keuken zo mooi vind. De houten eettafel van Piet Hein Eek, de vintage stoelen, de houten bank, het krijtbord aan de muur en kijk eens naar die prachtige keukenwand, die helemaal betegeld is met vierkante tegeltjes in verschillende tinten grijs. Of zit daar ook een beetje blauw en groen in? En dan heb ik het nog niet eens gehad over de keuken zelf, opgebouwd uit houten deurkasten en rvs frame. De keuze voor de witte wasbak is opvallend, maar ook weer super leuk!

Maar het is ook gewoon de sfeer en de gezelligheid die je van de foto’s kan proeven, die de woonkeuken van Iris zo bijzonder maken.

Woonkeuken van interieurstylist Iris

Woonkeuken van interieurstylist Iris

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.