Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Woonkamer van Model Patric Ohlund
Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Woonkamer van Model Patric Ohlund


De woonkamer ideeën komen vandaag van Patric Ohlund. Jawel, dat is inderdaad een Zweedse naam. Patric is 30 jaar, werkt als een model en woont midden in het centrum van Stockholm. Hij woont er sinds januari 2012 en is er helemaal gek op. Wat hem al gelijk opviel en ook erg prettig vindt bij de bezichtiging is dat vooral de woonkamer erg licht was. Niets is fijner dan de eerste zonnestralen die door de gordijnen in je woonkamer komen.

Woonkamer van Model Patric Ohlund

Via Lovely life

Woonkamer muurdecoratie

Naast de mooie interieur basis zoals de donker bruine houten vloer, de strakke witte muren en het hoge plafond is de woonkamer ook voorzien van bijzondere decoratie. Boven de bank heeft het model een muurdecoratie gecreëerd van verschillende soorten fotolijstjes met zwart wit foto’s. Doordat hij dit in een rechthoek heeft gedaan, komt het ondanks de verschillende soorten lijstjes tóch best geordend over.

Naast deze mooie muurdecoratie tref je in de woonkamer ook een grote boekenwand aan. Deze heeft hij gevuld met een verzameling geliefde boeken en tijdschriften. En dit is ook de reden waarom de woonkamer voor hem de favoriete kamer is huis is.

Woonkamer van Model Patric Ohlund

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.