Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Klassiek interieur Modern interieur Vintage interieur Woonkamer inspiratie

Woonkamer ontwerp van Wilton Residence


Deze woonkamer is onderdeel van het Wilton Residence, wat een project is van UNUX design. Het is een prachtige jachthuis uit 1930, gelegen in het hart van Connecticut. De familie had de wens om een open moderne woonkamer te hebben, die uitnodigend was voor zowel de familie als voor de gasten.

Woonkamer ontwerp van Wilton Residence

Woonkamer interieur

Het interieur van de woonkamer is een weerspiegeling van hun jaren in het buitenland met een eclectische mix van groot Europees hedendaags design, persoonlijke herinneringen en een klassieke Amerikaanse stijl. Geïnspireerd door Rustieke luxe en essentiële schoonheid te vinden in eenvoudige dingen, straalt de woonkamer openheid, persoonlijkheid en speelsheid uit.

Woonkamer elementen

De woonkamer is voorzien van een mooie vloer die uit brede witte planken bestaat. Ook de balken aan het plafond zijn geheel wit geschilderd, evenals de eettafel die in dezelfde ruimte staat. Zowel de eettafel als de salontafel zijn een ontwerp van Piet Hein Eek. De eetstoelen zijn erg kleurrijk en hebben een vintage design. De moderne staande lamp is van Moooi, terwijl de twee banken van Vitra komen.

Woonkamer ontwerp van Wilton Residence

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.