Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Binnenkijken

Woninginrichting van interieurontwerpster Johanna Flyckt


Dit is het huis van interieurontwerpster Johanna Flyckt. Zij woont samen met haar man en drie kinderen in dit prachtige huis gelegen in Rydboholm, een dorpje ergens in Zweden dat vijf miniuten buiten de stad ligt. De vorige eigenaren van het huis hadden sinds de bouw vijftig jaar geleden min of meer niets aan het huis of woninginrichting gedaan. Dat betekende dus dat er genoeg werk aan de winkel was voor Johanna en haar man toen ze het huis hadden gekocht. Het huis was weliswaar vervallen, maar charmant. Bovendien was de locatie super mooi. Het is namelijk gelegen in het bos en had het uitzicht op het meertje.

Woninginrichting met veel vondsten

Johanna groeide op in een artistieke familie. Ze heeft creativiteit en dynamiek altijd aangemoedigd en vindt ze het heerlijk om op meubeljacht te gaan. En dat doet ze het liefst op vlooienmarkten of antiekwinkels. Veel spullen in haar woninginrichting heeft ze gevonden in antiekwinkels en vlooienmarkten in het Borås gebied, maar ook in Kopenhagen en Genève. In haar woninginrichting vind je dus veel koopjes zoals de decoratieletters, potten en pannen, maar je zult ook vaak ongebruikelijke spullen tegenkomen. Een mooi voorbeeld zijn de rode plafondlampen in de keuken. Oorspronkelijk werden deze gebruikt als warmte lampen voor varkens.

Woninginrichting inspiratie

Johanna vindt het heerlijk om blogs te volgen op het internet. Naast deze blogs doet ze ook inspiratie op voor haar woninginrichting in interieurwinkels en bij andere decorateurs.

Woninginrichting van Johanna Flyckt

Via Skona Hem

Woninginrichting van Johanna Flyckt

Woninginrichting van Johanna Flyckt

Woninginrichting van Johanna Flyckt

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.