Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte woonkamer op zolder
Woonkamer inspiratie

Witte woonkamer op zolder


Woonkamers worden zelden ingericht op zolder. Meestal wordt het gebruikt als een slaapkamer, kinderkamer of zelfs een opslag voor rommel. Hier had ik geschreven over een hele stoere zolder woonkamer. En vandaag wil ik er nóg één laten zien, die er ook super mooi uitziet.

Witte woonkamer op zolder

Witte woonkamer op zolder

Als je woonkamer bekijkt, zie je meteen dat het gaat om een zolderverdieping. Dit wordt verklapt door het puntdak, de houten balken aan het plafond en de dakramen in het puntdak.

Zolders worden vaak gezien als donkere ruimtes, maar deze zolder woonkamer is het tegenovergestelde. Het is juist super licht. De houten vloer is wit geschilderd, net als alle muren, het plafond en de houten balken. Deze witte basis zorgt er bovendien door dat het natuurlijk licht door de gehele woonkamer weerkaatst wordt.

Lichte zolder woonkamer

Multifunctionele woonkamer

Multifunctionele woonkamer
Naast de mooie lichte basis, is ook de inrichting heel bijzonder. Ze hebben er een multifunctionele woonkamer van gemaakt met een gezellige zithoek, een leuke werkplek, en een fantastische speelhoek voor de kinderen.

Werkplek zolder woonkamer

Speelhoek in de woonkamer
Vooral de speelhoek vind ik helemaal geweldig. Het is namelijk best lastig om een speelhoek in te richten in de woonkamer, zonder dat het rommelig en lelijk wordt. Hier had ik een aantal ideeën gedeeld. Maar deze speelhoek is veruit het leukst! Het is dusdanig ingericht, dat het een échte toegevoegde waarde geeft aan de woonkamer.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.