Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer inspiratie

Witte slaapkamer van interieurontwerpster Susanna Vento


Dit is de slaapkamer van Susanna Vento, de stylist en interieurontwerpster uit Helsinki. Als een interieurstylist kiest zij nieuwe ontwerpen voor haar klanten, maar voor haar eigen woning geeft ze eigenlijk meer de voorkeur aan oudere spullen. Sterker nog, ze vind het nog véél om dingen zelf te maken. De stijl van haar slaapkamer is een verlengde van haar woonkamer. Ze besteedt veel meer tijd in haar slaapkamer dan gemiddeld. Het liefst kijkt ze gezellig met heel haar familie op bed naar een leuke film.

Witte slaapkamer van interieurontwerpster Susanna Vento

Via Dwell | Fotografie: Petra Bindel

Slaapkamer met witte vloer

De slaapkamer van de interieurontwerpster is vrij ruim, maar de witte vloer maakt het nog ietsjes ruimer. Het heeft even wat moeite gekost om de verschillende lagen verf zo te krijgen zoals ze het wilde, maar het was zéker de moeite waard. Naast dat de slaapkamer hierdoor groter lijkt, wordt het licht ook weerkaatst via de vloer. Op die manier is het er altijd vrolijk en fris.
Het wit combineert ze met kleurrijke kunstwerkjes. In plaats van dure schilderijen, plakt Susanna kaarten en afbeeldingen aan de muur die ze uit tijdschriften heeft.

Natuurlijk is het belangrijk om het netjes te houden in de slaapkamer. In haar open rek sorteert Susanna haar boeken en DVD’s op formaat en kleur.

Witte slaapkamer van interieurontwerpster Susanna Vento

Witte slaapkamer van interieurontwerpster Susanna Vento

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.