Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte slaapkamer ideeën
Slaapkamer inspiratie

Witte slaapkamer ideeën


Wow, wat een heerlijke slaapkamer weer. Deze slaapkamer is onderdeel van een woning gelegen in Växjö in Zweden die te koop stond op de Zweedse website svenskfast.se. De rest van de woning is minstens net zo mooi als deze slaapkamer. En dat voor een vraagprijs van minder dan twee ton! Wat doen wij hier nog in Nederland? Wil jij je slaapkamer net zo inrichten als deze slaapkamer? Dat is zeker mogelijk. Bekijk de slaapkamer leuke ideeën, kom van je luie reet af en ga aan de slag!

Witte slaapkamer ideeën

Witte slaapkamer inrichten

De slaapkamer is vooral heel erg wit. Op een paar accessoires na is alles eigenlijk wit. Het belangrijkste zijn de witte muren en de witte vloer. Om hetzelfde effect te creëren, is het dus belangrijk bij het inrichten van jouw slaapkamer, om de muren helemaal te witten en een witte vloer te nemen. Heb je al een houten vloer? Schuur deze dan op en schilder het helemaal wit. Zo heb je er ook niet al te veel kosten aan.

Grote slaapkamer ideeën

De ruimte van deze slaapkamer is wel heel erg groot en in combinatie met de openslaande deuren en grote ramen is de sfeer in de slaapkamer meer dan heerlijk. Is jouw slaapkamer ook groot, overweeg dan eens bij het inrichten van jouw slaapkamer om het bed centraal in de kamer te plaatsen in plaats van tegen de muur. Dit creëert een opvallende unieke ruimtelijkheid in je slaapkamer. De klamboe boven het bed is niet alleen tegen de muggen, het vormt ook een soort van decoratie. Als het uitgeklapt is kan het nog veel mooier zijn. Leuke ideeën toch?

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.