Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte, grijze en houten accenten in badkamer
Badkamer inspiratie

Witte, grijze en houten accenten in badkamer


Fotograaf Janne Peters uit Duitsland heeft een mooie woning in Hamburg gefotografeerd waar wit, grijs en veel houten elementen een hoofdrol spelen in de interieur inrichting. Vooral in de badkamer komt dit heel sterk naar boven. Een donkergrijze badkamervloer, gecombineerd met strakke witte muren en warme houten tinten die in verschillende onderdelen van de badkamer terugkomen. Ik vind het mooi in ieder geval. Wat vind jij van de badkamer?

Witte, grijze en houten accenten in badkamer

Fotografie: Jannepeters.de

Grijze tegels voor de inloopdouche

De badkamer heeft een redelijk formaat, maar de eigenaren hebben er zo te zien tóch voor gekozen om geen ligbad te nemen. In plaats hiervan, is er wel een grote inloopdouche aanwezig, die volledig betegeld is met de donkergrijze tegels. De overige twee muren zijn voor de helft betegeld met dezelfde wandtegels, terwijl de andere helft gewoon strak wit is gestuukt.

Het kleine gedeelte naast de inloopdouche, is een hangtoilet aan de muur opgehangen. De doorspoelknop is hier strak in de muur verwerkt.

Dikke plank voor de dubbele wastafel

Twee dikke houten planken zijn hier boven elkaar geplaatst om een badkamermeubel te creëren. De onderste plank wordt gebruikt als opbergkast voor handdoeken en overige badkamerspullen. En de bovenste plank is uiteraard bedoeld om de dubbele wastafel erop te plaatsen. Ook hier zijn de chromen kranen strak in de muur verwerkt.

Wat voor mij een raadsel is, is wat er verschuilt achter de muur waar het hangtoilet is opgehangen. Daarboven is namelijk een open gedeelte, waar houten panelen zijn geplaatst, en waar je uit kan kijken naar een andere ruimte. Zou daar toch een ligbad aanwezig zijn?

Witte, grijze en houten accenten in badkamer

Witte, grijze en houten accenten in badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Boris Versteegh
    7 mei 2014 at 15:17

    Prachtig! Ik denk dat het ook wel mooi zou staan met steenstrips van donker natuursteen i.p.v. de tegels.

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.