Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Witte badkamer van verbouwd pakhuis
Badkamer inspiratie Industrieel interieur Modern interieur

Witte badkamer van verbouwd pakhuis


In 2009 stond een super stoere loft woning te koop in Melbourne, waar onderstaande badkamer onderdeel van is. Wat een stoere badkamer! Helaas had de makelaar slechts één foto van de badkamer toegevoegd, want ik had er zeker wel meer van willen zien. Sowieso één vanuit de andere hoek zodat je ook de inloopdouche en de deur kan zien. Helaas, dan moeten we zelf maar inbeelden hoe dat eruit ziet. Laat je fantasie werken!

Witte badkamer van verbouwd pakhuis

Witte badkamer van verbouwd pakhuis

Originele details

De loft woning heeft jaren lang gefunctioneerd als pakhuis, die ze helemaal verbouwd hebben tot een complete loft woning met een kleine tuin. Door het hele huis zijn de originele details nog heel goed zichtbaar. In de woonkamer zijn dat bijvoorbeeld het hoge plafond en de steunbalken. Ook in de badkamer komt het heel goed naar voren. De stoere bakstenen muren zijn volledig wit geschilderd, die het zonlicht via de vele industriële ramen door de hele badkamer weerkaatsen. Hierdoor is het er heerlijk fris en licht.

Ze hebben een op maat gemaakte badkamermeubel gemaakt, bestaande uit houten blokken op wielen en een stoere dikke houten werkblad, waar de witte rechthoekige wastafel op is geplaatst. Naast de inloopdouche vind je in de hoek ook een modern wit vrijstaand bad.

Witte badkamer van verbouwd pakhuis

Witte badkamer van verbouwd pakhuis

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    Witte badkamer met verschillende materialen | Inrichting-huis.com
    11 april 2016 at 11:00

    […] badkamers voor meer inspiratie en ideeën! – Kleine witte badkamer met gouden details – Witte badkamer van verbouwd pakhuis – Witte rustieke […]

  • Leave a Reply

    Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.