Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Wooninspiratie

Weekendje weg in Lauwersoog!


Eerst wil ik jullie een ongelooflijk mooi en te gek 2015 wensen! Maak er iets moois van!

Wij zijn 2015 begonnen in Lauwersoog. we hebben daar met de familie een vakantiehuisje. Mijn broertje en ik hebben het  twee jaar geleden helemaal opgeknapt en gerestyled! Op de bovenste foto’s heb je een indruk van ons huisje, leuk geworden toch, al zeg ik het zelf 😉

lauwersoog 10

lauwersoog 7

Lauwersoog is een prachtig natuurgebied in het hoge noorden van ons land.  Het ligt bij de Waddenzee. Als ik er ben kom ik echt helemaal tot rust! Na Vlieland is het mijn favoriete plek in Nederland. We hebben er heerlijk gewandeld en ons daarna lekker opgewarmd in de haven bij Meer, waar je een heerlijk uitzicht hebt over de haven! Je kunt er goede koffie drinken en het interieur is er zo leuk vind ik. Het is heel ruig ingericht containerwoning, opgebouwd uit drie zeecontainers. Zó toepasselijk daar in de haven.

IMG_20150103_151504

 

lauwersoog 4

lauwersoog 3

lauwersoog 9

lauwersoog 11

Als je ooit eens in de buurt ben, neem dan eens een kijkje!

Wat een goed begin van 2015 was dit voor ons. Nu maar hopen dat de rest van 2015 ook zo goed en mooi zal zijn!

Tot volgende week.

Liefs Marieke.

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.