Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Warme rustieke badkamer
Badkamer inspiratie Modern interieur

Warme rustieke badkamer


Hieronder zie je de badkamer die door de ontwerpers van Archiplan Studio is ontworpen. Zij hebben een bijzondere woning gerenoveerd in Mantova in Italië. Een woning ontwerp waarbij rustieke natuurlijke elementen zijn gecombineerd met moderne gemakken. Toen ik de mooie badkamer zag, was ik meteen verkocht. Niet alleen de ruimte en de gebruikte materialen spreken mij heel erg aan. Het is vooral die heerlijke warme rustieke sfeer die deze badkamer zo bijzonder maakt.

Warme rustieke badkamer

Houten balken en bakstenen muur

De badkamer is voorzien van een schuine dak, waar de prachtige houten balken zichtbaar zijn. Alleen deze geven de badkamer al een rustieke warme sfeer, die eigenlijk alleen met dit soort elementen te creëren zijn. De ontwerpers hebben dit gecombineerd met de oude bakstenen muur. In plaats van deze onbewerkt te laten, is de bakstenen muur heel lichtgrijs geschilderd. Ook de badkamervloer past er perfect bij. Er is gekozen voor houten vloer, die de warme rustieke sfeer nóg meer benadrukt.

Deze rustieke details is zoals gezegd gecombineerd met moderne elementen in deze badkamer. Het witte hangtoilet en bidet zijn strak in de muur verwerkt. Net zoals de diepe rechthoekige wastafel en de bijbehorende chromen kranen.

Pastel groene tegeltjes

Allemaal details dus die deze badkamer zo mooi maken. Maar naar mijn mening is er één detail die het geheel echt bijzonder maakt. Dat zijn de prachtige pastel groene tegeltjes. Deze pastel groene tegeltjes geven de badkamer tóch die extra dimensie, waardoor het een perfect geheel is. Zowel de muren in de grote inloopdouche, als de muren waar het hangtoilet, de bidet en de wastafel aan gemonteerd zijn, zijn voorzien van deze mooie pastel groene tegeltjes.

Warme rustieke badkamer

Warme rustieke badkamer

Warme rustieke badkamer

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

No Comments

Leave a Reply

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.