Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Slaapkamer inspiratie

Wand maakt slaapkamer en inloopkast


Wat een leuke slaapkamer weer! Dit keer in verschillende natuurtinten: beige, grijs en wit.
Er is een wand geplaatst in deze slaapkamer, waardoor er de mogelijkheid ontstaat om een inloopkast in je slaapkamer te maken. Deze wand heeft een iets andere tint gekregen dan de overige vaste wanden.

Tegen de wand staat het grote bed en is bovendien dé mogelijkheid om kunst aan de muur te hangen. Hier hebben ze ook gekozen om er 2 nachtlampjes aan die wand te hangen.

Wand maakt slaapkamer en inloopkast

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

3 Comments

 • Reply
  Bibian
  10 februari 2014 at 09:00

  Beste Manfung,

  Wat zet je ontzettend gave ideeën op deze site! Ik doe veel inspiratie op voor m’n nieuwe huis. Ik heb een vraag over deze slaapkamer. Ik wil ook graag een muurtje als deze creëeren in mijn slaapkamer, maar ben bang dat de ruimte te klein is. Hoeveel ruimte heb je nodig tussen je kast en het muurtje (sta-ruimte)?

  Alvast bedankt!

  Bibian

  • Reply
   Manfung
   10 februari 2014 at 10:40

   Hoi Bibian,

   Dankjewel voor de complimenten. Daar doe ik het natuurlijk voor 🙂

   Ja, leuk he zo’n inloopkast in de slaapkamer. Het belangrijkste is dat je er doorheen kunt lopen. Maar je moet vanuit de loopgang ook overzicht hebben over de kleding. Ik zou daarom de gang op ongeveer 1,5m houden. Dat zou voldoende moeten zijn. Let er wel op dat je geen kastdeurtjes gebruikt, want dan moet je daar ook weer ruimte voor hebben. Wel zou je schuifdeuren kunnen gebruiken.

   Ik ben benieuwd hoe het gaat worden! Laat je het weten?

   Groet,

   Manfung

 • Reply
  Slaapkamertrend: ‘Rust’ | Welkom
  9 augustus 2015 at 03:30

  […] Zachte kleuren zoals beige, wit zacht grijs of zacht roze passen super goed. Het zijn lichte kleuren die rust geven. Combineer deze kleuren met fijne, natuurlijke materialen, en je slaapkamer heeft zomaar een fijne sfeer. Ook de natuurlijke materialen doen het goed bij deze trend. Denk hierbij maar aan hout, bamboe of katoen. Maar wat erg belangrijk is: behoud de rust. Zorg ervoor dat je niet te veel accessoires gebruikt, want dank an het al snel druk of zelfs rommelig worden. Houd het bij deze trend dus rustig, maak een goede combinatie van kleuren en materialen en je hebt een fijne slaapkamer die ontspanning en rust ademd! Bronnen: 1: shakemyblog 2. Marinagiller.com 3. Karwei 4. Flexa.nl 5. Rolgordijnwinkel 6. Archana 7. Inrichting-huis.com […]

 • Leave a Reply

  Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.