Leuke wooninspiratie & interieur ideeën voor de inrichting van je huis en tuin | inrichting-huis.com

Modern interieur Woonaccessoires Wooninspiratie

Vouwgordijnen


Vouwgordijnen zijn na de normale gordijnen het meest gebruikt als raamdecoratie. Vouwgordijnen zorgen voor een gezellige warme sfeer in de woning en zorgen ook voor een goede akoestiek. Het wordt steeds gebruikelijker om uw raamdecoratie online te bestellen. Zo biedt BlindDesign een uitgebreide collectie stoffen aan die zeer geschikt is voor vouwgordijnen op maat. Door gebruik te maken van een uitgebreid en modern machinepark is BlindDesign in staat om kwalitatief zeer hoogwaardige vouwgordijnen te maken. Door de gehele productie en de inkoop van de stoffen in eigen hand te hebben is BlindDesign in staat om de vouwgordijnen tegen zeer vriendelijke prijzen aan te bieden. Alle vouwgordijnen kan je eenvoudig online bestellen via de bestelmodule.

vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen

Transparante vouwgordijnen worden voornamelijk toegepast om sfeer in huis te creëren. Met transparante vouwgordijnen heb je wel zicht naar buiten, maar heb je weinig tot geen inkijk naar binnen. Jouw privacy is gewaarborgd. Transparante vouwgordijnen worden vaak gebruikt in combinatie met normale gordijnen.

Verduisterende vouwgordijnen

Verduisterende vouwgordijnen worden met name toegepast op slaapkamers om de ruimte goed te verduisteren. Vouwgordijnen zijn t.o.v. andere raamdecoratie producten het beste qua verduistering, omdat vouwgordijnen goed aansluiten in uw kozijn. Je kiest een basis stof in de kleur die je mooi vindt. Aan de achterzijde van het vouwgordijn wordt dan een verduisterende voering verwerkt die zichtbaar is van de buitenzijde. Deze verduisterende voeringen zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Vouwgordijnen met bies

In het verleden maakte men een rand om het vouwgordijn om het vouwgordijn te beschermen tegen vuiligheid. Tegenwoordig kiest men voor een vouwgordijn met bies omdat dit een mooie decoratieve touch aan het vouwgordijn geeft. Je kiest bijvoorbeeld voor een witte basisstof en werkt dit af met een bies in de kleur zwart. Je bepaalt zelf de breedte van de bies alsook de kleur van de bies.

Kijk eens op Blinddesign.nl om jouw vouwgordijn samen te stellen. BlindDesign biedt jou de mogelijkheid om gratis stofstalen te bestellen zodat je thuis rustig een keuze kunt maken welke stof en kleur je mooi vindt. Ook vind je op de website een uitgebreide uitleg met inmeetinstructies en montage handleiding.

vouwgordijnen-2

vouwgordijnen-3

vouwgordijnen-4

vouwgordijnen-5

Wellicht zijn deze artikelen ook interessant voor jou

1 Comment

  • Reply
    10x Mooie gordijnen | Inrichting-huis.com
    29 juli 2015 at 16:27

    […] zijn bovendien heel veel soorten gordijnen. Zo heb je de traditionele overgordijnen, rolgordijnen, vouwgordijnen, paneelgordijnen, noem maar op. Er zijn altijd wel gordijnen te vinden die bij jouw interieur […]

  • Leave a Reply

    Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.